Home Știri Revista COMICS nr. 40 – ediție specială Republica Moldova

Revista COMICS nr. 40 – ediție specială Republica Moldova(timp de citire: 1 minute)

de Galaxia 42

A apărut numărul aniversar 40 al Revistei COMICS, o ediție cu specială dedicată autorilor de benzi desenate din Republica Moldova.

Editia este coordonată de Octavian Curosu și reunește în paginile sale lucrările a nouă artiști: Ana-Maria Uncuta, Cristiana Gratii, Ciubotaru Anghelina, Alisa Djaditova, Octavian Curosu, Alex Buretz, Calin si Valentin Enachi, Andrei Sitari cât și un mic preview din portofoliul studioului de animatie PixToon. Tot în această ediție puteți citi o scurtă introducere în istoria benzilor desenate din Republica Moldova.

Revista COMICS este o platformă online, dar și tipărită, care își propune să strânga la un loc tot ce înseamnă comics și benzi desenate autohtone, interviuri, expoziții și apariții în domeniu.

Revista, până la numărul 30 inclusiv, poate fi comandată online la adresa de email: comics[arond]revistacomics.ro. Un număr costă 10 + taxele poștale. O listă cu numerele revistei, dar și cu alte reviste, poate fi parcursă online pe site-ul revistei în secțiunea Librărie.

Revista Comics #40

Scrie un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.